Hirdetés

Bővül a Cooler Master Centurion házcsalád

A Cooler Master bejelentette, hogy hamarosan forgalomba kerül a Centurion 5 II névre keresztelt számítógépház, mely gyakorlatilag a Centurion 5 felújított változatának tekinthető. A toronyház a tágas belsőnek köszönhetően ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és összesen négy 5,25, valamint öt darab 3,5 colos meghajtó szerelhető bele. Az utóbbi rekeszek természetesen rejtve vannak, továbbá a gyártó mellékel a termékhez egy 3,5 hüvelykes átalakítót, mely egy 5,25 colos blokkba helyezhető.

A 440 mm magas, 202 mm széles és 485 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 14 cm-es, kék LED-del rendelkező ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegő eltávolításáért a hátulra szerelt 12 cm-es légkavaró felel. Igény esetén a ház oldallapjára kettő, míg a tetejére egy további 12 vagy 14 cm-es ventilátor szerelhető. Az I/O panel az előlapon kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB 2.0 és egy eSATA csatlakozóval van felszerelve. További szolgáltatás, hogy a tervezők az alaplap tartólemezét a processzorfoglalat mögött kivágták, megkönnyítve az új processzorhűtők felszerelését.

A kétféle színezéssel érkező Cooler Master Centurion 5 II várhatóan a hónap végétől lesz elérhető, az ajánlott fogyasztói árról azonban nem számolt be a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés