Hirdetés

Kisméretű LED-es nyomtatók az OKI termékpalettáján

Új, kompakt és könnyű fekete-fehér nyomtatót vezet be szeptemberben termékkínálatába az OKI Printing Solutions. A B2000-es sorozat modelljei a gyártó szerint akár 30 százalékkal kisebbek és fél kilogrammal könnyebbek a versenytársak hasonló megoldásainál, miközben fürge nyomtatási tempót és részletgazdag nyomatokat ígérnek.

A fizikai méretüket tekintve jóval nagyobb B4100-as nyomtatók helyébe lépő B2200-as és B2400-as modellek LED-technológiájú nyomtatóművének mindössze öt másodpercre van szüksége az első oldal kinyomtatásához, ezután percenként 20 print készíthető velük 1200x600 dpi maximális felbontással. A B2200-es típus kizárólag a GDI leírónyelvet támogatja, ezért elsősorban windowsos környezetbe illeszkedik, a PCL-kompatibilis B2400 azonban már olyan irodák számára is ajánlható, ahol alkalomadtán összetettebb grafikákkal is dolgoznak, ráadásul ennek a modellnek létezik hálózati modullal ellátott verziója is, így több munkaállomás is igénybe veheti a nyomtatási szolgáltatást.

Az OKI Printing Solution kompakt LED-es nyomtatói várhatóan ebben a hónapban tűnnek fel a vállalat viszonteladóinak kínálatában. A B2200-as típus 35 400, a B2400-as modell 44 280 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron találhat gazdára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés