Hirdetés

Gyorsabb monokróm nyomtatás vállalkozásoknak az OKI jóvoltából

Az OKI Printing Solutions hazai kirendeltsége bejelentette, hogy a hónap végétől Magyarországon is elérhető a vállalat legújabb, B6500-as jelzésű nyomtatócsaládja. Az akár 30 fős munkacsoportokat is megbízhatóan kiszolgálni képes monokróm printerszéria 43 oldal/perc teljesítményével kiemelkedő nyomtatási tempóval kecsegtet, ráadásul az első oldal elkészültére sem kell nyolc másodpercnél többet várni (feltéve, hogy a készülék előzetesen már bemelegedett).

A kiváló minőséget és költséghatékony nyomtatást igénylő vállalkozások körében már korábban népszerűvé vált B6000-es sorozatot kibővítő B6500-as monokróm nyomtatók elődeikhez hasonlóan maximálisan 1200 x 1200 dpi-s felbontásban dolgoznak, ám több memóriát és gyorsabb processzort kaptak, így nagyobb (a gyártó szerint akár 30 fős) munkacsoportokat is képesek kiszolgálni.

A B6500-as modellek megörökölték a korábbi típusok fejlett menedzsmentfunkcióit, továbbá az újdonságokhoz is járnak a már ismert ingyenes segédprogramok, mint például az Ask OKI, a Template Manager 2006 és a PrintSuperVision. Mindezek révén a felhasználók és a hálózati rendszergazdák egyszerűen hozhatnak létre dokumentumokat, illetve felügyelhetik a nyomtatókat. A B6500-as modellekhez elérhető kiegészítőkkel a nyomtató a működés lehető legkisebb megszakításával bővíthető a változó követelményeknek megfelelően.

A B6500-as modell ajánlott végfelhasználói ára 165 000 forint. A készülék július végén jelenik meg az OKI Printing Solutions hivatalos viszonteladóinak kínálatában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OKI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés