Hirdetés

Kétkamrás Lian Li ház tágas belsővel, Mini-ITX alaplapokhoz

Az alumínium most is kötelező alapanyag, de az edzett üveget sem hanyagolták.

Piacra dobta PC-Q39 jelzéssel ellátott modelljét az alumínium házak gyártóinak koronázatlan királya, a Lian Li. A PC-Q37 továbbfejlesztésének tartott 39-es modell esetében a minél jobb helykihasználást tartották szem előtt. Így az egyik, az edzett üveg oldallappal fedett kamrába kerülhetnek az alap hardverelemek, mint a Mini-ITX méretű alaplap a processzorral, memóriával és a hűtővel, esetleg vízhűtő blokkal, és akár három slotot elfoglaló, 320 milliméter hosszú VGA-val.


[+]

A másik rekeszbe kerülhetnek az adattárolók (2x3,5" és 3x2,5"), a normál méretű (max. 160 milliméter hosszú) ATX tápegység és az opcionális vízhűtés elemei, mint a szivattyú és a tartály. A kábelek és a tömlők átvezetése a két tér között megoldott, utóbbiak számára gumival bélelt furatok állnak rendelkezésre.


[+]

A hagyományos léghűtéshez szükséges ventilátorok számára helyet biztosítottak az első számú kamrában a fedlapon (2x120 milliméter vagy 240 milliméteres radiátor is ide szerelhető) és az alsó lemezen is (2x120 vagy 1x140 milliméter). Természetesen a por szűréséről is gondoskodtak, minden ventilátornyílás mögé mágnesesen rögzíthető, mosható porszűrő lakozik.


[+]

Nem hiányzik az I/O panel sem, mely a ház tetején, az elülső szegélyhez közel foglal helyett, és a szokásos két 3,5 milliméteres jack audiocsatlakozó mellett egy USB 3.1 Type-C és két USB 3.0 Type-A típusú aljzat kapott helyet.


[+]

A 252 x 348 x 346 milliméteres méretekkel rendelkező, 5,3 kilogrammos Lian Li PC-Q39 ház már elérhető, az ára 210 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés