Hirdetés

RGB világítás a Lian Linél

Az alumíniummániás házépítő sem kerülhette el a sorsát, de szerencsére az Alpha 550-nel óvatosan bántak.

Hivatalosan is megjelent a Computexen bemutatott, a cég többi termékéhez képest olcsónak szánt háza, az Alpha 550. Az acélvázra épülő, alumíniumból és szinte minden oldalon edzett üvegből készülő miditoronyban E-ATX méretig férnek el az alaplapok, míg kiépítéstől függően négy 3,5”-es vagy nyolc 2,5”-es háttértárral (illetve ezek kombinációival) gazdálkodhatunk. Ez utóbbiak számára egyébként elsősorban a ház hátoldalán és a tápegységet is rejtő kamra első felén alakítottak ki helyet, így az összerakott konfigurációban nem rontják majd az összképet, ahol pedig általában a HDD-k helye szokott lenni, radiátort vagy víztartályt/szivattyút rögzíthetünk. Az előbbiek esetében egyébként egy 360 mm-es példány fér előre és egy 420 mm-es felülre, míg ventilátorokból ugyanezekre a helyekre három 120 vagy 140 mm-es modellt építhetünk be.


[+]

Aki nem a vízhűtéses útra lép, az 170 mm magas CPU-hűtőben gondolkodhat, míg a VGA hossza 400 mm lehet, a tápegység számára pedig 250 mm-nyi terület áll rendelkezésre. A grafikus kártya esetében egyébként függőleges beszerelésre is van mód. Ami pedig a bevezetőben említett RGB-t illeti, ezen a téren szerencsére igen visszafogottan bánt a házzal a Lian Li, ugyanis az előlap egy vékony csíkján kívül csak a három mellékelt Bora 120 RGB ventilátorra jutott belőle, mindezeket pedig egy központi vezérlővel irányíthatjuk.

Ami az 546 x 230 x 450 mm-es, 13,2 kg-os ház elérhetőségét illeti, ez november 10-től várható, ajánlott ára pedig 239 dollár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés