Hirdetés

Két új házimozi rendszer az Onkyotól

Elmúltak már azok az idők, amikor boldog-boldogtalan házimozi rendszereket ontott a piacra, hiszen mára a termékcsoport népszerűsége némiképp megkopott, viszont ennek köszönhetően jelentősen megnőtt a valóban minőségi termékek aránya. Ezek egyik vezető gyártója az Onkyo, aki most két új, HT-S6300 és HT-S7300 típusjelzésű modellt dobott piacra.

Onkyo HT-S7300
Onkyo HT-S7300

Mindkét készülék képes a képi anyagok 1080p felskálázására az integrált Faroudja DCDI Cinema processzornak köszönhetően. Szintén mindkét eszköz kiegészítője az Audyssey 2EQ mikrofonja. Ennek használatával a termékek képesek felmérni a szoba berendezését, kialakítását és így egyetlen pontba koncentrálni a lehető legjobb minőségű térhatású hangzást. Megtalálható rajtuk a HDMI 1.4-es csatlakozókon kívül egy úgynevezett Universal Port névre hallgató interfész is, amelynek segítségével iPod dokkolók, illetve különféle HD rádiós tunerek köthetők a modellekhez. A két 7.1-es hangrendszer közötti különbség, hogy az HT-S7300 két darab 41 hüvelyk magas, padlón álló hangfalpárt is kapott, egyenként két, függőlegesen elhelyezett hangsugárzóval.

A versenyzők maximális kimeneti hangteljesítménye 1200 watt, amelyből a mélynyomó 290 wattal veszi ki a részét. Mindkét eszköz megvásárolható, az Onkyo HT-S6300 749, a HT-S7300 899 dollárba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés