Hirdetés

Így néz ki egy hangfalmalac

Az ázsiai cégek még mindig meg tudják lepni az embert. Az alapvetően a különféle dizájntermékeiről ismert, beszédes nevű I.D.E.A. is olyasmit alkotott a közelmúltban amire az Európában élő lakosság is felkapja a fejét.

Piglet
Piglet

Egy kerámiamalacba épített hangszóról van szó, amelyet dísztárgynak szánnak, ám a tervezők célja az volt, hogy a terméknek funkciója is legyen amellett, hogy jó ránézni. Ezt mifelénk inkább giccsesnek találnák, de biztos lesz, aki figyelemreméltónak tartja majd a kis konnektororrút.

Az újdonság maximális kimeneti hangteljesítménye mindössze három watt, azaz nagy diszkózásra nem alkalmas, ám a gyártó szerint igen szépen, sőt a kerámia borításnak köszönhetően különlegesen röfög a malac. A Piglet névre hallgató eszköz kurta farkából kunkorodik ki a jack dugóban végződő kábel, amely így viszonylag egyszerűen csatlakoztatható a lejátszókhoz. Mivel a hangszóró a termék hasán kapott helyet, ezért első látásra nem is tűnik fel, hogy az eszköz nem pusztán egy ízléses porfogó, hanem egy innovatív szerkezet is egyben.

Piglet
Piglet

Japánban már többféle színben is elérhető ez a csoda. Van ahol ötven dollárba kerül egy darab, de akadnak olyan kereskedők is, akik száz dollár körüli összeget sem átallanak elkérni érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés