Hirdetés

Jövő év elejére várható a harmadik H57-es alaplap

Az Intel és az Asus mellett természetesen az MSI sem tétlenkedett, a napokban be is mutatta az Intel H57-es chipsetjére épülő, microATX formátumú alaplapját, ami a H57M-ED65 nevet kapta. A következő év elején kiadásra kerülő H57 chipset fő különbsége a P57-es társához képest, hogy támogatja a Flexible Display technológiát, tehát lehetővé teszi a Clarkdale processzorok GMCH vezérlőjében található integrált grafikus mag működését.

Forrás: www.techsweden.net [+]
Forrás: www.techsweden.org [+]

A processzor tíz fázisú tápellátásban részesül. PCI bővítőhelyet egyet sem találunk az lapon, ezek helyett kizárólag PCI Express szlotokat használt az MSI, mégpedig két x16-ost, amelyek elektromosan x16 és x4-esek, illetve két x1-est. A chipset által támogatott hat 3 Gb/s-os SATA port mellett egy kiegészítő vezérlő segítségével két további SATA aljzattal és egy IDE csatlakozóval bővítették a képességeit.

Forrás: www.techsweden.org [+]
Forrás: www.techsweden.org

Az MSI teljesen kihasználja az Flexible Interface technológiát, így találunk a csatlakozók között DVI-t, D-Subot, HDMI-t és DisplayPort-ot is. Az USB portokon kívül persze van még rajta PS/2, Gigabit Ethernet, 8 csatornás audiokimenet, eSATA és FireWire aljzat is. További extraként lehetőség van az OC Genie funkció használatára, amivel menet közben állíthatjuk az órajelet, illetve bekapcsoló- és reset gombot is tettek magára az alaplapra.

Forrás: www.techsweden.org [+]
Forrás: www.techsweden.org [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés