Hirdetés

Fülbedugós wireless headset a Creative színeiben

A négy mikrofonnal szerelt, Outlier szériás újonc több szempontból is fejlődött a felmenőihez képest, és egyebek mellett a vezetékmentes töltést is támogatja.

Egy új modellel bővült a Creative Outlier headsetjeinek portfóliója, ami az Outlier Air V3 nevet kapta. Az izzadságálló, IPX5 minősítésű apróság bár könnyebb, mint elődje, de ez a fogyás csak fejlesztéseket hozott magával, ugyanis testesebb hangzást és hosszabb üzemidőt várhatunk tőle, miközben a környezeti zajok beengedésének/szűrésének mértékét manuálisan adhatjuk meg.


[+]

Az 5.2-es Bluetooth segítségével kommunikáló, Super X-Fi plecsnivel jutalmazott eszköz 6 mm-es, biocellulóz membrán sugárzókkal operál a végletekig elcsépelt, 20-tól 20 000 Hz-ig nyújtózó frekvenciaválasz-tartományban, és mindkét fülegységére két-két mikrofont raktak, ami nem csupán hívások kezelésekor fog jól jönni, de megkönnyíti majd a Siri és Google Assistant hangasszisztensek dolgát is. E mikrofonok 100 és 10 000 Hz közti hangok továbbítására képesek, érzékenységük -42 dB. A csomagból S-es, M-es és L-es méretű szilikon füldugókat halászhatunk elő extraként, így többek találhatják meg a számukra kényelmes viseletet.


[+]

Az 5,2 grammos fülegységekbe integrált, töltésenként mintegy 10 órás üzemidővel kecsegetető, 55 mAh-s akkumulátort a két mellékelt, 28 cm-es USB Type-C kábel egyikével "tankolhatjuk" fel nagyjából 2-3 óra alatt, de a Qi-kompatibilitás sem hiányzik a termék fegyvertárából. A picike hangsugárzók körül egy LED gyűrű állomásozik, ami a Bluetooth kapcsolat állapotáról, illetve a töltési folyamat megvalósulásáról tájékoztatja a felhasználót.


[+]

Persze a tokban már nagyobb, 450 mAh-s telepek vannak, amelyek egészen 40 óráig kitolják az újdonság használhatóságának határait, és a rajta megülő indikátor diódák triója már némileg részletesebben értesít az akku hátralévő kapacitásáról. A durván 10 méteres hatótávolsággal rendelkező ketyere kezelőszervei érintéses alapon működnek, de a Creative applikáció közbeiktatásával személyes ízlésünkhöz szabhatjuk a gesztusokat.


[+]

Az iOS és Android platformokon egyaránt bevethető, AAC és SBC kodekekkel érkező fülhallgató leakciózva 60 euróért tehető kosárba, és az öreg kontinensen 2 éves garancia kíséri a vásárlást.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés