Hirdetés

Szimpatikus fülbedugós headset az SPC Gear portfóliójából

A fémházas megoldás papíron részletgazdag hangzást ígér, és az ára sem kifejezetten vészes.

A SilentiumPC gaming almárkájaként működő SPC Gear egy új, Viro szériás fülbedugós headsetről rántotta le a leplet, amelyet egyaránt ajánlanak zenehallgatáshoz, filmezéshez és játékhoz.


[+]

A Viro 101M névre keresztelt eszköz a 20-tól 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban dolgozik 98 dB-es hangnyomás, és 18 ohmos impedancia kíséretében. A könnyebb tisztíthatóság érdekében moduláris felépítésű készülékházak fémből készültek, és ezek mágnesesek is, így szépen összepöccinthetjük őket a nyakunkban, amikor épp használaton kívül vannak.


[+]

A 3,5 mm-es jackben végződő, harisnyázott kábelen található a -42 dB érzékenységű MEMS mikrofont, valamint a kezelőszerveket tömörítő modul, amelynek segítségével nem csupán médiavezérlő funkciókat érhetünk el, hanem komfortosan fogadhatunk/bonthatunk hanghívásokat is.


[+]

Az elvileg már kosárba rakható, 30 eurót kóstáló csomaghoz három pár szilikon (kicsi/közepes/nagy), plusz egy pár szivacs fülharangot, illetve egy kemény tokot mellékelnek tartozék gyanánt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés