Hirdetés

Játékra hangolták az új fejhallgatókat

Két új mikrofonos fejhallgató érkezik a piacra, melyekkel a játékosok igényeinek próbálnak megfelelni. A SteelSeries a nagy sikerű Siberia v2 típusjelzésű, felújított változatával jelentkezik, míg a Trust a GXT10 Gaming Headsetet veti be.

A SteelSeries még 2005-ben jelentette be az Icemat Siberia névre keresztelt mikrofonos fejhallgatót, mely igencsak népszerű volt. Azonban egyetlen termék sem élhet örökké, így a vállalat bemutatta a Siberia v2 nevű modellt, mely az előd frissített verziójának tekinthető. Az új változat már 1 cm-rel nagyobb, azaz 5 cm-es átmérőjű hangszórókkal dolgozik, melyek impedenciája 32 ohm, míg a frekvenciatartományuk 10-től 28 000 Hz-ig terjed.


SteelSeries Siberia v2

Az 1 + 2 méteres kábel 3,5 mm-es audió jack csatlakozóval köthető a számítógéphez, ám a mellékelt adapterrel 6,3 mm-es aljzatokhoz is hozzákapcsolható. A Siberia v2 egy 50-től 16 000 Hz-ig terjedő frekvenciatartományt lefedő, kihúzható mikrofont alkalmaz, ami a gyártó állítása szerint kényelmesebb elődje csíptethető megoldásánál. A SteelSeries a Siberia v2-t még ebben a hónapban forgalomba hozza, az ajánlott fogyasztói árról azonban csak a megjelenés napján számol be a vállalat.

A Trust a GXT10 Gaming Headset elnevezésű mikrofonos fejhallgatóval kívánja meghódítani a játékosok szívét. A teljesen párnázott kialakítású termék 3,5 mm-es audió jack konnektorral rendelkezik, a mikrofonja pedig a bal hangszóróján foglal helyett.


Trust GXT10 Gaming Headset

A fejhallgató hangerejét a vezetéken található vezérlő segítésével lehet állítani, továbbá igény szerint a mikrofonja is elnémítható. A Trust a termék forgalmazását napokon belül megkezdi, az ajánlott fogyasztói ára 21 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés