Hirdetés

Majdnem prémium kategóriás fejhallgatók érkeznek

A tegnapi hírben szereplő hangrendszerek után most a fejhallgatók kerülnek terítékre. A Pioneer egy, a Creative pedig két komoly tudású modellel frissítette a kínálatát.

A Pioneer SE-NC70S típusjelzésű készüléke méretes párnákkal veszi körül a fület, így a gyártó állítása szerint a külső zajok egyötödét teljesen eltompítja. Az SRS surround technológiával felvértezett termék 4 cm átmérőjű hangszórókkal dolgozik, melyek impedenciája 24 ohm. A másfél méteres, lecsatolható kábel 3,5 mm-es audió jack csatlakozóval köthető a számítógéphez, a zajszűrő energiaellátásról pedig két darab AAA elem gondoskodik.


Pioneer SE-NC70S - Forrás: TechConnect

A szeptemberben forgalomba kerülő fejhallgatóhoz a gyártó ajándékba mellékel egy hordtáskát is, ami a kifejezetten borsos, 95 dolláros ajánlott fogyasztói árat tekintve talán elvárható.


Creative Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MkII - Forrás: TechConnect

A Creative a Sound Blaster Arena Surround USB Gaming Headset, valamint a Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MkII névre keresztelt fejhallgatókat veti be, melyek a Pioneer termékével ellentétben rendelkeznek mikrofonnal is. Mindkét modell támogatja a Silencer technológiát, ami a mikrofon által érzékelt környezeti hanghatásokat tompítja el, ennek megfelelően a felhasználó hangja sokkal tisztábban hallható a beszédpartner hangszóróján keresztül. Érdemes azonban megjegyezni, hogy az eljárás csak Sound Blaster X-Fi Titanium szériás hangkártyákkal engedélyezhető.


Creative Sound Blaster Arena Surround USB Gaming Headset - Forrás: TechConnect

A szeptemberben debütáló fejhallgatók frekvenciatartománya 20-tól 20 000 Hz-ig terjed, és 4 cm átmérőjű neodímium mágnessel ellátott hangszórókat kaptak, amelyek 32 ohm-os impedenciával rendelkeznek. A Creative az USB csatolóval felszerelt Sound Blaster Arena Surround USB Gaming Headsetjéért 110, míg a Fatal1ty Professional Series Gaming Headset MkII-ért 70 dollárt fog kérni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés