Csúcsragadozóval erősít a Razer

A Razer bejelentette, hogy mától elérhető a Megalodon névre keresztelt mikrofonos fejhallgató, melyet még múlt év nyáron mutattak be a Games Convention rendezvényen. A termék nyolc csatornán keresztül szólaltatja meg a hangokat, a megfelelő térhangzásról pedig a Razer Maelstrom Audio Engine gondoskodik.

A játékosoknak készített fejhallgató frekvenciatartománya 20-tól 20 000 Hz-ig terjed, szatellit hangszóróinak impedanciája pedig 32 ohm. A termék saját audioprocesszorral rendelkezik, ami gyakorlatilag hangkártyaként funkcionál, így tehermentesítve a központi egységet a hangok számítása alól. A Megalodon mikrofonja teljesen visszhangmentes, továbbá az érzékenysége a vezérlőpanelen több szempont alapján állítható.

A 3,3 méter hosszú kábelezéssel érkező fejhallgató USB interfészen keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, a párnázat pedig ellipszis alakú, ami tökéletesen illeszkedik a fül formájához. A termék meghajtóprogram nélkül működik, mivel a vezérlés a vezetéken található panelen végezhető, meglehetősen komoly paraméterezhetőséggel. Ennek megfelelően külön állítható a center, az oldalsó, a hátulsó, az elülső hangszóró, valamint a basszus hangereje.

Az 7.1-es térhangzást kínáló Razer Megalodon ajánlott fogyasztói ára 150 euró lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés