Hirdetés

Izomfiút kap az MSI noteszgép-családja

A tajvani Micro Star International számos termékével bizonyította már, hogy méltán tartozik a világ alaplap- és videokártya-gyártóinak élvonalába, a cég ugyanakkor más területeken is versenybe száll a piac meghódításáért. A gyártó noteszgép-termékcsaládja ötletes megoldásaival és barátságos árszintjével egyre több felhasználó szívébe lopja be magát, emellett a gépek nagy része egyedi igényeknek megfelelően alakítható, így gyakorlatilag mindenki megtalálhatja a számára megfelelő típust a több modellcsaládból álló választékot böngészve.

Az MSI MegaBook márkajelzést viselő noteszgépválasztékának legújabb, M645 típusszámú üdvöskéje vérbeli multimédiás fenegyerek; a gyártó ezt a modellt kifejezetten a gyors és a lehető legjobb minőségű megjelenítést igénylő feladatok ellátására (leginkább persze játékprogramok futtatására) optimalizálta. Az Intel Centrino technológiára épülő típus 1,6, 1,7 vagy 1,8 GHz-es Pentium M processzort tartalmazhat, a memóriaméret maximum 2 GB-ig növelhető DDR SO-DIMM modulokkal. A MegaBook M645 vásárlói 40, 60, 80 vagy 120 GB-os kapacitású merevlemezt választhatnak a géphez, a tárolórendszert pedig egy kombó egység vagy DVD-író, továbbá egy 4 az 1-ben kártyaolvasó teszi teljessé.

A MegaBook M645-ben egy 64 vagy 128 MB dedikált memóriával ellátott GeForce Go 6600-as vezérlő kapott helyet, mely az egyik leggyorsabb DirectX 9-kompatibilis mobil GPU a piacon, mindemellett áramfogyasztása és hőtermelése még elfogadható szinten alakul. Az izmos grafikus processzor mellé tűéles képet produkáló kijelzőpanel társul; a 15,4 hüvelykes képátlójú, WXGA (1280x800 pixel) felbontású, CBD (Color Bright Display) technológiát alkalmazó panel az átlagosnál jobb kontrasztarányt, fényerőt és teltebb színeket biztosít.

Az új gép természetesen fel lett készítve a fejlett, vezeték nélküli kommunikációs technológiák használatára, így szériatartozék a 802.11b/g-kompatibilis Wi-Fi vezérlő, aki azonban ennél is többre vágyik, opcionálisan Bluetooth adóval is rendelheti a számítógépet. A rádiókapcsolatokon túl az M645 természetesen rendelkezik a manapság már mindegyik noteszgéphez alapfelszereltségként tartozó analóg modemmel, illetve Fast Ethernet vezérlővel.

Az aprónak nem mondható, 35,5 cm széles, 25,5 cm mély és 3 cm vastag noteszgép a kategóriájának megfelelő tömeggel rendelkezik; az MSI MegaBook M645 a mellékelt 4400 mAh-s akkumulátorral együtt pár dekagramm híján 3 kilogrammot nyom.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés