Hirdetés

Ismét módosította a Valve a Steam kontrollert?

A Valve Steam kontroller már messze nem az a termék, amelyet a vállalat első alkalommal bemutatott, hiszen a legutóbbi, hivatalosan elismert verzió tervén már látható eltérések voltak. A legfrissebb Steam kliens béta verziójába is került egy olyan kép, amely tagadhatatlanul a Steam kontrollert ábrázolja, és ez a terv is különbözik az előzőektől.

A legutóbbi tervezett modellhez képest az új verzió eltünteti a baloldali tapipadot, aminek a helyére nyolcirányú digitális pad kerül. Ezzel a Steam kontroller még messzebb került az eredeti koncepciótól, de nem feltétlenül mondhatjuk, hogy ez rossz dolog, mivel elképzelhető, hogy az eredeti terv nem működött olyan jól, mint a jól megszokott séma.

A legfrissebb képen szereplő gamepad már rendkívül közel került a manapság elterjedt játékvezérlőkhöz, így csak a jobboldali tapipad tekinthető kiemelkedőnek, de más szempontból a bevált recept köszön vissza.

Sajnos a megjelenésre vonatkozó tervek még mindig nem derültek ki, de a Valve sosem sieti el a dolgokat. Talán valami fontos eseményhez szeretné kötni a startot a vállalat, ami esetleg egy teljesen új játék lesz, hiszen a Valve közismerten nem tud háromig számolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Valve

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés