Hirdetés

Soha nem játszott még ilyen jót egymással az Intel és az AMD

A sztori ott kezdődött, hogy az Intel bejelentett több megnyerhető Core i7-8086K-s processzort.

Sokan nem fogadtak volna rá, hogy az Intel, Computexen bejelentett, Core i7-8086K-s processzorának utóélete ennyire vicces lesz. A Santa Clara-i óriáscég természetesen ki akarta hangsúlyozni, hogy az x86 a negyvenedik évfordulóját éli, és erre úgy gondolták, hogy az a legjobb mód, ha a jubileumi, Core i7-8086K-s processzort, többek számára is megnyerhetővé teszik az alábbi oldalon. Sajnos hazánk ebben a promócióban nem vehetett részt, ahogy több európai ország sem, aminek jogi akadályai voltak, de a lényeg, hogy számos versenyző gazdagabb lett az említett újdonsággal.

Az AMD sem akart kimaradni ebből, így bejelentették, hogy ők az x86 negyvenedik évfordulóját úgy ünneplik, hogy az első negyven, Core i7-8086K-t megnyerő, Egyesült Államokban élő jelentkezőnek kicserélik az új, hatmagos Intel processzorát egy 16 maggal rendelkező Ryzen Threadripper 1950X-re.

Már ez a reakció is megmosolyogtató volt, de az Intel nem hagyta annyiban, és üzentek a Twitteren az AMD-nek: "ha ti is Intel Core i7-8086K processzort akartok, akkor csak kérnetek kellett volna".

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés