Hirdetés

HyperX-Ducky kollaboráció: második felvonás

A limitált kiadású HyperX x Ducky One 2 Mini klaviatúra picivel visszafogottabb küllemű variánsa jön meg a napokban, de 3700-ról 6500-ra növekedett példányszámban.

Még májusban adtunk hírt a HyperX és Ducky együttműködéséből született, 60 százalékos kivitelű HyperX x Ducky One 2 Mini nevezetű, korlátozott darabszámban készülő, mechanikus billentyűzetről. Ennek a modellnek érkezik hamarosan egy alternatív színvilágú verziója, melynek az alsó borítása nem piros, hanem konzervatív fekete festést kapott és a doubleshot PBT kupakok bónusz adaléka már a Patkány Éve motívummal díszített helyett új mintázatú spacebart tartalmaz a billentyűsapkák csere-beréjét a mellékelt kupakszedő csipesszel végezhetjük el.


[+]

A lineáris HyperX Red kapcsolók változatlanok, csakúgy, mint a szoftvert nem igénylő, belső memóriával megtámogatott Ducky 2.0-s makrózás, a három szinten állítható dőlésszög, a LED-enként címezhető RGB világítás vagy az 1,6 méter hosszúságú, leválasztható Type-C/Type-A kábel. Ahogyan azt bevezetőnkben már említettük, a korábbi, 3700 darabos példányszámot 6500-ra növelték és a sorszámot ugyanúgy a tasztatúra aljára "vésték fel" lézerrel.

[+]

A tetszetős, 599 grammos periféria november 18-ától hozzáférhető a HypeX amerikai, illetve kanadai webshopjában; az ár 110 jenki, valamint 150 kanadai dollár, de Európa ugyancsak kapni fog belőle, viszont ha mindenképpen be szeretnénk zsákolni, könnyen meglehet, hogy nem érdemes túl sokáig halogatni a vásárlást.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés