Hirdetés

Amerikában már rendelhető a HyperX Alloy Origins 60

Az amerikai piacra kerüléssel elérhetővé vált a hivatalos termékoldal, így több infót is megtudtunk a CES-en bemutatott billentyűzetről.

A HyperX még a 2021-es, virtuális CES alkalmával mutatta be a 60%-os formátumú Alloy Origins 60-at, mely a vállalat saját Red kapcsolóit rejti PBT double-shot kupakjai alatt. Akkor még nem volt elérhető a hivatalos termékoldal, így a billentyűzetnek csak néhány tulajdonságát ismerhettük meg, most azonban fellőtték a site-ot, ugyanis az Egyesült Államokban és a Kanadában mától hivatalosan is elérhetővé vált az új klaviatúra.


[+]

A 296 x 105,5 mm alapterületű eszköz 781,5 grammot nyom a mérlegen, a hasonló méretű billentyűzetekhez képest nagynak számító tömeg pedig az alumíniumból készült burkolatnak köszönhető, mely nem csak a nyomkodás közbeni stabilitást növeli, de szállítás közben is nehezebben deformálódik egy tömött táskában. Szintén a hordozhatóságot egyszerűsíti a leválasztható, egyébként 1,8 méteres USB kábel, a gépelési komfortot pedig a háromállású, kihajtható lábak fokozzák.


[+]

Ahogy az egy gamer billentyűzettől elvárható, a repertoárból nem maradhatott ki a 100%-os anti-ghosting, az NKRO támogatás és a gombonként állítható RGB világítás sem. Utóbbit a HyperX NGENUITY szoftveren belül tudjuk testreszabni, a beállításokat pedig három felhasználói profilba menthetjük el.


[+]

A gombkiszedőt és két extra kupakot is tartalmazó csomag vételára az Egyesült Államokban 99,99 dollár, az európai rajttal kapcsolatban azonban jelenleg még nincs információnk.

Előzmények

Hirdetés