Hirdetés

Kingston-Ducky kollaboráció a billentyűzetek halmazában

A cégpáros egy meglehetősen tetszetős aprósággal örvendezteti meg a nagyérdeműt.

A Kingston játékos divíziójaként működő HyperX bejelentette, hogy a patinás DuckyChannel Internationallel együttműködve piacra kívánnak dobni egy limitált példányszámban készülő, 60 százalékos (ultrakompakt) kivitelben megálmodott, mechanikus klaviatúrát, ami a HyperX x Ducky One 2 Mini nevet kapta.


(forrás: HyperX) [+]

Az 599 grammos csöppség piros, azaz jelen esetben 3,8 mm-en utazó lineáris HyperX (talán Kailh eredetű) kapcsolókat (aktuáció 1,8 mm-en, nyomási erő 45 g) használ, melyeken "kacsás" PBT doubleshot kupakok csücsülnek, némi (diódánként címezhető) RGB világítással megfűszerezve. A gombokon jelzett másodlagos funkciók a billentyűsapkák felhasználóval farkasszemet néző oldalán helyezkednek el, és a mindenféle szoftveres segítséget nélkülöző, Ducky 2.0-s makrózás megléte is biztosított, melynek eredménye a hatprofilos belső memóriában kerül elmentésre. A Ducky billentyűzeteknél már megszokott grátisz (és színes) kupakok, valamint az eltávolításukat megkönnyítő csipesz szintén részét képezi a csomagnak, sőt, még egy Year of the Rat (A Patkány Éve) motívumokkal díszített spacebart is kapunk pénzünkért cserébe.


(forrás: HyperX) [+]

A 302 mm széles, 108 mm mély és 40 mm magas, fekete-piros kültakarót hordó periféria dőlésszögét három fokozatban állíthatjuk, a géphez való csatlakoztatás pedig egy leválasztható, 1,6 méter hosszúságú USB Type C–Type A kábel közvetítésében történik. A kategóriában sztenderdnek tekinthető 100%-os anti-ghosting és NKRO szinte már említést sem érdemel.


(forrás: HyperX) [+]

A két vállalat közös gyermekéből mindössze 3700 darabot fognak legyártani, és minden tasztatúra lézerrel rögzített, egyedi azonosító számot visel majd alsó burkolatán. Az eszköz 110 dollár ellenében május 12-én debütál a HyperX webshopjában, de a korlátozott darabszám miatt nem valószínű, hogy huzamosabb ideig elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés