Hirdetés

Házi tintasugaras Ethernet interfésszel

A hálózati csatlakozó egyre kevésbé csak az irodai használatra szánt nyomtatók kiváltsága, ezt példázza a HP Photosmart D7260 is. Az Ethernet interfész mellett a megszokott USB 2.0 portot találjuk rajta, de beépített olvasója és PictBridge-támogatása révén önállóan is képes fényképek printelésére memóriakártyákról és digitális kamerákról. A képek válogatásában a 8,9 centiméteres érintőkijelző nyújt segítséget, nyomtatás előtt lehetőség van a vörösszem-effektus javítására, míg bonyolultabb szerkesztési műveletek számítógépen végezhetők a HP Photosmart Essential 2.0 szoftver segítségével.

A D7260 fekete-fehér A4-es oldalakból maximum 34-et, színesből 33-at nyomtat ki percenként, normál minőségnél 7,8 oldal/percre mérséklődik a tempója. Egy 10x15 cm-es fotót minimum 10, maximum 53 másodperc alatt vet papírra, a standard minőségű nyomattal 22 másodperc alatt végez. Ha a fotópapírnak szánt tálca is fel van töltve, a készülék automatikusan kiválasztja a megfelelő lapadagolót; a duplex egység opcionális kellék.

A nyomtató felbontása legfeljebb 4800x1200 dpi. Hat tintapatronnal dolgozik, és a fúvókák tisztításához felhasznált festéket nem pazarolja el, hanem egy kis szivattyú segítségével visszajuttatja a tartályokba. Az illesztőprogram weboldalak nyomtatását külön is segíti, úgy méretezve át azokat, hogy ne maradjon le semmi a papírról. A Photosmart D7260 ajánlott ára 150 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés