Hazánkban is megjelent a PlayStation TV

A Sony több mint egy éve dobta piacra Japánban a PlayStation Vita TV konzolt, amely lényegében a PlayStation Vita kézikonzol asztali verziója egy opcionális DualShock 3 gamepaddel kiegészítve. A rendszer elsődlegesen az olcsó androidos próbálkozások ellen irányult, és ár/érték arányával nehéz is versenyezni. A vállalat már az év közepén bevallotta, hogy a termék novemberben megérkezik az európai piacra is, és nagy örömünkre szolgál, hogy ebben a körben hazánkba is eljutott a termék.

A végleges néven PlayStation TV-ként aposztrofált konzol a mai napon elérhetővé vált Magyarországon, méghozzá 32 990 forintos áron. Ehhez külön kell majd vásárolni egy DualShock 3 vagy DualShock 4 gamepadet, de ez a lépés akár ki is hagyható, ha a felhasználó nem számol a játék lehetőségével, vagy már van otthon megfelelő gamepad.

A hazai csomag extrával is szolgál, hiszen a támogatott játékok közül a Worms: Revolution Extreme, a Velocity Ultra, illetve az OlliOlli című alkotás ingyenesen letölthető a dobozba rejtett kód beváltása után.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés