Hirdetés

Hazánkban is kapható mától a Huawei IDEOS S7 Slim tablet

Ma jelenik meg a Huawei tabletje, az IDEOS S7 Slim a hazai piacon, így innentől itthon is bárki hozzájuthat a táblagéphez, amiről nemcsak a PH!TV adásában, de a Mobilaréna tesztjében is elismerően nyilatkoztak kollégáink. A készülék 7”-es képátlójú, 800x480 pixeles (WVGA) felbontású, kapacitív multi-touch-os érintőkijelzővel rendelkezik, ami alatt az 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon 8X50 processzora dolgozik 512 MB RAM, 512 MB ROM és 8 GB eMMC flashalapú tárhely társaságában.


[+]

Az Android 2.2-t futtató hordozható készülék 200 x 109,5 x 12,5 mm-es méretéhez mindössze 440 grammos tömeg társul, de így is sok mindent sikerült belezsúfolni a távol-keleti tervezőknek. Ennek köszönhetően van IEEE 802.11b/g/n-es szabványokat ismerő Wi-Fi kártyája, 3G modeme, 2.1-es Bluetooth adaptere, valamint GPS modul, giroszkóp, fényszenzor és elektronikus iránytű is helyet kapott még benne.


[+]

Csatlakozói közt találunk 1,3-as HDMI és micro USB aljzatot, microSD slotot, kamerából pedig kettő is van, a szemközti 0,3 megapixeles és a hátsó 3,2 megapixeles. A táblagéphez külön megvásárolható dokkoló-állomás is beszerezhető egyébként.

A Huawei IDEOS S7 Slim mától érhető el a T-Mobile kínálatában, MédiaMánia M díjcsomaggal, új előfizetéssel, az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozattal már 9900 Ft-os áron, de listaáron előfizetés és hűségnyilatkozat nélkül a webshopban már 70 490 forintért is hozzájuthatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés