Hirdetés

Év végén érkezik a Lenovo IdeaPad P1 tabletje

Újabb hordozható gépezettel bővítette kínálatát a Lenovo, a változatosság kedvéért ismét egy tablettel, egészen pontosan az IdeaPad szériába tartozó P1 típussal. A 10,1”-es kijelzős, 1280x800 pixeles felbontású, kapacitív érintőképernyős készülék kivételesen viszont nem Android operációs rendszert kapott, hanem a jól ismert Windows 7-et tették rá. Ez nem biztos, hogy a legjobb döntés volt a cég részéről, mivel jó néhány kritika érte már az operációs rendszer kezelhetőségét tableten, de így döntöttek.


[+]

Ennek megfelelően a processzor is az Inteltől érkező 1,5 GHz-es órajelű Atom lesz (valószínűleg a Z670), ami legfeljebb 2 GB DDR2 memória társaságában dolgozhat. A háttértár mérete 64 GB-os lehet maximum, egy SSD formájában. A hálózati eszközök sorában megtalálható a Bluetooth adapter, a 3G modem és a Wi-Fi kártya, aljzatai közt pedig van 2.0-s USB port, microSD slot és dokkolóaljzat is.


[+]

Egyéb kiegészítőit a 2 megapixeles webkamera és a hat órás működést támogató kétcellás akkumulátor alkotja. A P1 nem a legvékonyabb típusok közé tartozik 14,5 mm-es vastagságával, viszont narancssárga festésével mindenképp az egyik legjobban kinéző tablet a piacon. Az áráról sajnos nem beszélt még a Lenovo, de megjelenéséig, az idei év negyedik negyedévéig még bőven van rá ideje.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés