Hirdetés

Újabb E FUN tablet a láthatáron: bemutatkozott a Nextbook Premium 7

Az E FUN nem túl régi gyártó a tabletesek közt, de neve már ismerősen csenghet, hiszen a piacon már megjelent néhány készülékük, például a tavaly bemutatkozott Next3. A most megjelent friss modell, az ugyancsak Nextbook szériás Premium 7 típus kicsit kisebb elődjénél, 203 x 161 x 11 mm-es a kiterjedése. Nevének megfelelően 7 hüvelykes képátlójú megjelenítőt kapott, mely kapacitív érintőpanellel van szerelve, a felbontása pedig a szokásosnak mondható 800x480 pixel lett.

Ez alatt dolgozik az 1 GHz-es órajelű, Cortex-A8 alapú processzora, ami mellé 512 MB memóriát és egy 4 GB-os flashalapú tárolót raktak. Ez utóbbi persze kártyaolvasójának köszönhetően SD kártyával tovább bővíthető igény szerint. Hálózati elérés IEEE 802.11b/g szabványokat ismerő Wi-Fi kártyáján keresztül lehetséges csak, 3G modem nem került bele, viszont találhatunk a kiegészítők közt giroszkópot.

A tableten az Android 2.3-as verziója (Gingerbread) fut, amin előtelepítve kapják a felhasználók a Kobo e-könyv-olvasó alkalmazását 25 könyvvel, a SlideME kezelőt, az OfficeSuite-ot és az ASTRO fájlkezelőt. A Nextbook Premium 7-hez jár tok is, az ára pedig 300 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • E-FUN

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés