Hirdetés

Üdvözlünk köreinkben Razer Kraken X

A kígyós gyártó audió berkeiben átvette az uralmat a 7.1-es térhangzás.

Bemutatkozott a Razer legújabb, pehelykönnyű, (64 bites Windows 10 alatt) 7.1 surround hangzást produkáló, vezetékes headsetje, a Kraken X. A friss, karcsúsított dizájnnak köszönhetően a 40 mm-es hangszórókkal szerelt eszköz tömege 250 grammra csökkent és a puha, memóriahabos (és műbőrrel bevont) fülpárnázást, valamint állítható fejpántot a szemüvegek szárainak odakészített meder egészíti ki a személyi komfort védjegye alatt.


[+]

A zajszűrős, ECM boom mikrofon hajlítható, melynek elnémításáért, illetve a hangerőszabályzásért a fület fedő részen található, dedikált vezérlők felelnek, miközben a vashoz való kapcsolódás 3,5 mm-es jack dugasszal valósul meg. A modellfrissítésen átesett, PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokkal, továbbá mobileszközökkel egyaránt kompatibilis perifériának két verziója is debütál; a klasszikus változat fekete színben feszít, míg a Kraken X for Console fekete-kék színkombinációt visel magán. Az ajánlott felhasználói ár egészen barátságos; 50 amerikai dollárt kell érte a kasszánál hagynunk.


[+]

A vállalat bejelentette, hogy 2019-től kezdve minden általuk piacra dobott fejhallgató 8 csatornás térhangzást fog hadrendbe állítani, és ez alól a 80 dollárt kóstáló, hűsítő géles Kraken (2019) sem kivétel. A 100 dollárba, vagy ennél többe kerülő headseteket THX Spatial Audio képességekkel ruházzák fel, csakúgy, mint a Kraken Tournament Editiont és a Nari családba tartozó, vezeték nélküli fejeseket.


[+]

A korábbi Kraken 2019 tulajok kedvencük RazerID-n történő regisztrálása után vehetik igénybe a 7.1-es szoftver szolgáltatásait egy aktivációs kódon keresztül; a szükséges szériaszám a fülpárnák alatt található.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés