Hama blog: Rapoo mini hangszóró

A Rapoo márkanévhez nem csak billentyűzetek és egerek, hanem hangkeltő eszközök is köthetőek. Különböző fejhallgatók és headsetek mellett kisméretű, elsősorban okostelefonokhoz ajánlott hangszórókat is kínálnak, melyek legfrissebb sorozatába tartozik az A300. A mindössze 63 x 60 x 67 milliméteres dobozkában egyetlen hangsugárzó teljesít szolgálatot, és 64 grammos súlyába belefért egy kis akkumulátor is, így útközben is használható.


[+]

Hangforrással kétféle módon kapcsolható össze a Rapoo A300. A kényelmesebb verzió a vezeték nélküli Bluetooth 4.0, a párosítást NFC teszi egyszerűbbé, de választhatjuk a kevésbé elegáns, ám energiatakarékosabb vezetékes összeköttetést is egy jack aljzat segítségével. Az apróság nem csak zenélésre használható, tetején kezelőszerveket találunk, melyekkel a hangerő szabályozható, Bluetooth kapcsolat esetén pedig hívást fogadhatunk vele, sőt a dobozkának saját mikrofonja is van.

A Rapoo A300 csinos formája mellett ötféle divatos színárnyalattal és szálcsiszolt alumíniumvázzal versenyez a vásárlók kegyeiért. Úgy tűnik, jó esélye van a sikerre, hiszen az elismert Red Dot díjat kiosztó, nívós formatervezőkből és mérnökökből álló csoport is felfigyelt rá. Egyetlen feltöltéssel akár 12 órányi zenélésre is képes a kis hangszóró, melynek hazai ajánlott ára 14 990 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Rapoo

Azóta történt

Előzmények