Hirdetés

Gigabyte GB-AEGT játékra optimalizált All-in-One barebone

A Gigabyte egy elég érdekes szerkezettel állt elő, amely kategóriájában egyedülállónak mondható. A GB-AEGT egy játékra kifejlesztett All-in-One számítógép, mely barebone kiépítésben érkezik majd a boltok polcaira, vagyis a processzor, memória, videokártya, adattároló és esetleges optikai meghajtó típusának kiválasztása és beszerelése a felhasználóra hárul.


[+]

A célterületet figyelembe véve egy átlagos egybegéphez képest lényegesen erőteljesebb konfigurációra van szükség, mely már a fizikai méretéből is sejthető; AIO-hoz viszonyítva kifejezetten vaskos teremtés, inkább kelti egy gépház oldalára akasztott kijelző összhatását, mintsem egy monitorba épített rendszerét. A belsejében található Mini-ITX alaplap Intel H61 lapkakészlettel lett szerelve, vagyis LGA1155 foglalatos Core i3/i5/i7 processzorokat fogad, a dupla DDR3 bővítő résbe pedig maximum 8 GB 1333 MHz-es memória illeszthető.


[+]

Lévén játék a középpontban, a videokártya bővítési lehetőség kulcsfontosságú, amelyre jelen esetben egy PCI-Express x16 sín áll rendelkezésre, ebbe maximum két helyet foglaló bővítőkártya passzírozható. A megjelenítésről egy 24 hüvelykes, LED-es háttérvilágítású, Full HD felbontású (1920x1080 pixel) panel gondoskodik. Csatlakozók tekintetében nem kellett spórolniuk, a méretes készülékházon bőven jutott hely minden lényeges aljzatnak. A képek alapján kapunk HDMI, Ethernet, analóg és digitális audiokimeneteket, 2 x USB 3.0 és 5 x USB 2.0 portot, valamint egy kártyaolvasót.


[+]

Belterében a már említett komponenseken kívül 2 x Mini PCIe modul, egy 3,5”-es adattároló és slim optikai meghajtó telepíthető. Vételárát és megjelenési dátumát egyelőre homály fedi, de nem kizárt, hogy a holnap kezdődő CeBIT-en esedékes bejelentésekből okosabbak leszünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés