Hirdetés

Genius okosságok jönnek a perifériák piacára

A nyári hónapok „langyos” aktivitását kihasználva, a Genius játékosokat megcélzó termékekkel erősít. A friss felhozatal bőr borítású kormányokat, multimédiás billentyűzetet, sztereó hangszórót és Hi-Fi fejhallgatót is felvonultat.


Genius Twin Wheel FXE

A kormányok piaca a Twin Wheel szériás modellekkel egészül ki, melyek FXE és 900FF típusjelzéssel lesznek elérhetők. Az előbbi vibrációs hatásokat, míg az utóbbi valós erő-visszacsatolást alkalmaz. A PC-re és PlayStation 3-ra csatlakoztatható termékek 12 programozható gombbal, nyolcirányú D-paddal és két pedállal rendelkeznek, továbbá a turbó funkció lehetővé teszi a gyorsan ismétlődő gombnyomásokat a felhasználó ujjizmainak kímélése érdekében. A 900FF modellhez a gyártó mellékel még egy manuális váltót is, így növelve a játékélményt.


Genius Twin Wheel 900FF

A billentyűzetek szegmensébe a KB-G235 érkezik, amit a vállalat maximálisan a játékosok igényeit figyelembe véve tervezett. A multimédiás klaviatúra nem túl nagy kiterjedésű, így könnyű elcipelni a LAN-partikra, továbbá az Anti-Ghost technológia révén akár hat gomb egyidejű lenyomását is képes feldolgozni a vezérlés. A fekete színű terméken narancssárgára vannak festve a játékok szempontjából fontos iránybillentyűk, és az alfanumerikus részen is ki van emelve a W, az A, az S és a D gomb.


Genius KB-G235 [+]

A hangzásvilágért felelős termékeknél egy sztereó hangszóró és egy Hi-Fi fejhallgató debütál, melyek közül az előbbi SP-700, az utóbbi pedig GHP-04 DJ jelöléssel kerül majd az üzletek polcaira.


Genius SP-700

A Genius SP-700 hangfalai fekete színben pompáznak, és 1, valamint 3 hüvelykes csatornákkal rendelkeznek. A vállalat állítása szerint a hangszórópár összesen 16 wattos teljesítmény leadására képes, továbbá a magas és a mély hangszín külön tekerőn szabályozható.


Genius GHP-04 DJ

A GHP-04 DJ típusú Hi-Fi fejhallgató – bár játékosoknak is ajánlható – a nevének megfelelően a professzionális DJ-knek készült. A fejpánt nagyon rugalmas, így minden fejmérethez tökéletesen passzol, a párnázott hangszórók pedig 90 fokkal elforgathatóak, így biztosítva a megfelelő kényelmet. A hivatalos paraméterek még nem láttak napvilágot, de a Genius elmondta, hogy minőségi hangzásvilágot képes elénk tárni az új termék, ami jelen esetben minimum követelmény, hiszen a DJ-k meglehetősen vájtfülüek.

A fentebb részletezett termékek a nyár folyamán érkeznek az üzletekben. Elsőként a Genius Twin Wheel FXE debütál, melynek fogyasztói ára 14 000 forint körül lesz.

A Computexen bemutatott Genius kormányokról készült képeket az alábbi galériában lehet megtekinteni. (Fotók: PROHARDVER!)

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés