Hirdetés

Új perifériákat mutat be a Gigabyte a CeBIT-en

Több új perifériát is bemutat a Gigabyte a CeBIT alkalmával. A hírek szerint az eddigi termékpaletta egy játékosoknak szánt vezeték nélküli egérrel és két billentyűzettel fog kiegészülni, melyek közül az egyik vékony kialakításával, a másik pedig multimédiás képességeivel hívja fel magára a figyelmet.


Gigabyte GM-M7800S - Forrás: engadget

Az ízléses kialakítású Gigabyte GM-M7800S típusú egér 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, mely tíz méteres távolságig üzemképes. A termék felülete bőrborítást kapott, és a vállalat díszítésként Swarovski kristályokat is felhasznált. Az új jövevény öt gombbal és egy oldalirányú mozgatást támogató görgővel van felszerelve, az optikai szenzor pedig maximum 1600 dpi-s felbontással dolgozik. A tápellátást akkumulátor biztosítja, mely a vállalat állítása szerint hosszú üzemidőt tesz lehetővé.


Gigabyte GK-K7100 - Forrás: engadget [+]

A billentyűzetek közül a meglehetősen vékony, GK-K7100 jelzésű modell mindössze 9 mm-es vastagsággal rendelkezik, és a fekete színezéssel ellátott felület fényes kivitelezésű. A vezetékes klaviatúrán a funkcióbillentyűk multimédiás gombként is működhetnek, amennyiben a termék multimédiás módba van kapcsolva.


Gigabyte GK-K6800 - Forrás: engadget [+]

Az átlagos kivitelű, GK-K6800 típusú klaviatúrán már külön multimédiás gombok foglalnak helyet, emellett a terméken egy hangerőállító tekerő is található. A billentyűzet ergonomikus kialakítása és a csuklótámasz kényelmesebbé teszi a munkát, az internethez alkalmazható gyorsbillentyűkkel pedig a böngészéshez szükséges folyamatok is leegyszerűsíthetők.

Mindhárom periféria a CeBIT utáni hetekben kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói árakról még nem számolt be a Gigabyte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés