Hirdetés

Komfortos PWM/RGB kontroller a Gelid Solutions értelmezésében

A mellékelt távirányítóval kényelmesen változtatható a négytűs légkavarók tempója is, és talán a könnyedén rögzíthető eszköz ára sem lett annyira vészes.

A Gelid Solutions egy új PWM/RGB kontrollerrel bővítette kínálatát, amely nyolc csatornán keresztül vezérli a rákötött ventilátorok percenkénti fordulatszámát, illetve tíz csatornát vonultat fel a fényszalagok/egyéb fénydiódás mütyürök dirigálására (csatornánként 120 LED-et képes irányítani), és az Amber 8 Pro nevet kapta.


[+]

A 130 mm széles, 76 mm mély és 17 mm magas ketyere természetesen SATA csatlakozó segítségével nyeri a stabil működéshez szükséges energiát (maximum 85 watt), és az egyszerű szerelhetőség érdekében mágnesesen fogatható fel a neki szánt helyre.


[+]

A termékhez jár egy 21 gombos, körülbelül 8 méteres hatósugaró – rádiófrekvenciás (RF 433M) – távirányító, amivel nem csupán a színes pislákolást tudjuk babrálni, hanem a szélgépek lapátjainak forgási sebességét is variálhatjuk. Nem elhanyagolható részlet, hogy megfelelő ASUS, ASRock vagy MSI alaplap birtokában háromtűs ARGB headerrel ugyancsak hozzáférhetünk az apróság által nyújtott 366 világítási módhoz.


[+]

A 2 évre szóló garanciával megtámogatott újdonság 22 eurós összeg fejében már kosárba rakható a gyártó webshopjában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés