Hirdetés

Alapjaiban rengeti meg a világot a Corsair új szoftvere

Talán még a Föld forgástengelye is tovább dől, de a SignalRGB után újabb út létezik környezetünk világításának testreszabásához.

A Corsair bemutatta legfrissebb szoftvermodulját, ami az iCUE-ba beépülve igen komoly fényhatásokat képes létrehozni, és iCUE Muralsnak hívják.


[+]

Az új kód lehetővé teszi, hogy képeket, GIF-eket, hangokat, videókat vagy a képernyőnk tartalmát használjuk (utólag módosítható) sablonként az egyedi, igény esetén keresztbe-kasul szinkronizált RGB effektek készítéséhez, és nem csupán az amerikai cég ketyeréivel kompatibilis, hanem támogatja a Philips Hue, illetve Nanoleaf termékeket is. Ebből kifolyólag az egész szobánk tetszés szerinti fényárban úszhat, pulzálhat és szivárványozhat, de nem baj, ha hozzászokunk, hiszen tulajdonképpen a mentőautó is villogni fog majd, mikor megégett retinával visznek bennünket a szemészeti klinikára.


[+]

A Murals kezelése papíron meglehetősen egyszerűnek tűnik, hiszen szimpla drag & dropról beszélünk, és a különféle apparátusainkat könnyen csoportokba rendezhetjük. Az éjszakába nyúló gépelés helyett beszédesebb az alant beágyazott YouTube anyag, amely közelebbről ismerteti a procedúrát.

Előzmények

Hirdetés