Hirdetés

A GeForce GTX 1070 Ti-hez is jó az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 388.13-as meghajtó új profilokat kapott és pár hibát is javít.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 388.13-as meghajtót, amely elsődlegesen a Call of Duty: WWII és a Need for Speed Payback játékokhoz egy frissített profilokat. Emellett a csomag megkapta a pénteken debütált 388.10-es Hotfix csomagból a javított profilt a Wolfenstein II: The New Colossus című alkotáshoz.

Az új eszközillesztő pár hibát is korrigált. Többek között mostantól a másodlagosan bekötött kijelző biztosan ad majd képet, illetve az eszközkezelőben nem sárga felkiáltójellel jelenik meg a detektált hardver egy hiba miatt. Kisebb probléma volt a Microsoft hibrid grafikai rendszerében is, ugyanis HDR kijelző mellett a grafikus hardver a streamelt játékoknál egy pillanatra hibásan jelenítette meg a képet, amikor a felhasználó teljes képernyős módra váltott.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják, ideértve a nemrég bemutatott GeForce GTX 1070 Ti jelzésű modellt is. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés