Hirdetés

Dúskál a friss profilokban az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 385.69-es meghajtó több hibát is kigyomlál, illetve az SLI konfigurációkat sem felejti el.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 385.69-es meghajtót, amely a Project Cars 2, a Total War: WARHAMMER II, a Forza Motorsport 7, a FIFA 18 és a Raiders of the Broken Planet című játékokhoz, a Call of Duty: WWII és a Star Wars Battlefront 2 nyílt béta verziójához, valamint a EVE: Valkyrie - Warzone és a From Other Suns (nyílt béta) VR játékokhoz kínál új vagy frissített profilt. Emellett új vagy frissített SLI profilt kapott az Dishonored: Death of the Outsider, a Fortnite, a JX3 Online, a Project CARS 2, a Raiders of the broken planet és a Total War: WARHAMMER II.

A meghajtó számos hibát is javít. Elsődlegesen korrigálja a Runescape futtatása alatti alacsony teljesítményt, vagy a Minecraft teljesítményproblémáit az Optimust használó notebookokon, de a The Binding of Isaac: Rebirth is normálisan fog futni a GeForce GTX 1050 Ti VGA-kon. A GeForce GTX 1070-es kártyákon is működni fog a Surround mód billentyűparancsra történő aktiválása, valamint a GeForce Experience többet nem jeleníti meg az fps overlayt a Discord alkalmazáson belül. Mindezek mellett a Doom alatt sem jönnek majd elő grafikai hibák a ShadowPlay használata mellett az SLI-s konfigurációkon, ha a felhasználó taszkváltásba kezd.

Az Optimust használó notebookok kaptak még javítást, ugyanis a korábbi meghajtókkal az egyes OpenGL-es alkalmazások grafikai hibákat produkálhattak, de a GeForce GTX 1080-nal felszerelt mobil masinák sem voltak hibamentesek, mivel a játékok akadoztak a külsőleg csatlakoztatott G-Sync-es kijelzőn. További G-Sync-re vonatkozó javítást még, hogy a Windows Store applikációban a videolejátszás többet nem fog akadozni, illetve lefagyni.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés