Hirdetés

Apró fotónyomtatóként is funkcionál az új Fujifilm instax fényképezőgép

Az instax mini Evo a hasonló funkcionalitású LiPlay nyomdokait követi, de retrósabb dizájnnal és jobb képminőséggel.

A Fujifilm tegnap leleplezte legújabb, instax szériás instant fényképezőgépét, az instax mini Evo nevű szerkezetet, ami nem csak az ellőtt képek azonnali „előhívására”, de akár az Evóval, akár okostelefonunkkal készített fotók utólag történő nyomtatására is képes, ráadásul a korábbinál kétszer jobb, 600 dpi-s felbontásban.


[+]

Az instax mini instant filmet használó masina még a megszokottnál is retrósabb kinézetet kapott, felhasználva a Fujifilm fényképezőgépeiről ismert vezérlőtárcsát, de némi modernség is került a képletbe a hátlapon elhelyezett, 3” képátlójú LCD kijelző személyében, ami a komponálásban lesz hasznunkra.


[+]

A kamera tízféle objektív üzemmódot és képszűrőt használhat, ezzel 100-ra tornászva a lehetséges kombinációk számát a képi világot illetően, az Androidra és iOS-re elérhető okostelefonos alkalmazásban pedig tovább díszíthetjük a képeket különböző keretekkel, matricákkal és feliratokkal. Az applikáción belül okostelefonunkon lévő fotóinkat is kinyomtathatjuk, míg a fényképezőgéppel készített képeinket microSD memóriakártyán eltárolhatjuk akkor, ha épp kifogytunk a papírból, de utólag szeretnék kinyomtatni a megörökített pillanatot.


[+]

A Fujifilm instax mini Evo a tervek szerint február elejétől lesz megvásárolható 200 euró körüli vételáron, az új fotómasina mellett pedig egy új, szürke keretes, mini Stone Grey névre keresztelt papír is bemutatkozott, amiből a 10 darabos pakk 10 euróért lesz elérhető, szintén jövő februárban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés