Hirdetés

Pikachus Instax nyomtatóval és Nintendóra írt applikációval újít a Fujifilm

Az alkalmazással a Nintendo Switch screenshotjait effektezhetjük és nyomtathatjuk ki, míg a nyomtató különleges verziójával a játékok iránti rajongásunkat fejezhetjük ki.

A Fujifilm – elég váratlan módon – bemutatta az Instax mini Link nintendós változatát, amely egy fehér alapszínű, piros és kék betétekkel díszített nyomtatót jelent, de egy limitált darabszámban elérhető szettel a miénk lehet egy Pikachut formáló, szilikonból készült védőtok is.


[+]

A gyártó a Nintendo Switchre írt Instax mini Link alkalmazás megjelenése apropójából mutatta be az új eszközt, ami lehetővé teszi a konzolon készített képernyőképeink effektezését és okostelefonra juttatását, így nem csak kedvenc játékunk képernyőmentését tehetjük ki az éjjeliszekrényre, de egyéb fotóinkat is kipingálhatjuk a különböző, Nintendo témájú filter segítségével.


[+]

Maga az applikáció szerencsére a hagyományos Instax mini Linkkel is kompatibilis, így nem muszáj megvennünk az új masinát, ha csak az alkalmazás és az effektek érdekelnek minket.


[+]

A szoftver és az új nyomtató egyszerre, április 30-án fog megjelenni (arról sajnos nincs információnk, hogy a világ mely részein), utóbbiért 100 dollárt kell majd fizetnünk, míg a májusban érkező Pikachus szett 120 dollárt fog kóstálni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés