Hirdetés

A nyomtatás mellett fényfestésre is használhatjuk az Instax Mini Link 2-t

A Fujifilm kisméretű fotónyomtatójának második generációja már közvetlenül fényképezőgépünkről is képes nyomtatni.

A Fujifilm nemrég két új terméket leplezett le, melyek szorosan kapcsolódnak egymásról, ugyanis a második generációs Instax Mini Link fotónyomtatóról, illetve egy hozzá tervezett újfajta, Spray Art névre keresztelt fotópapírról van szó.


[+]

Az új nyomtató dizájnját tekintve nagyon hasonlít elődjéhez, ami már önmagában jól mutatja, hogy nem a kategóriát is alapjaiban megrengető vérfrissítésről van szó, ezt a gondolatot pedig az újítások listájának végigböngészése is megerősíti. A nyomtatóhoz tartozó okostelefonos appba szokás szerint érkezett néhány új keret, bekerült két új (egy élénk és egy természetes) színprofil is, amit ráhúzhatunk a nyomtatandó képekre, ami viszont egy fokkal érdekesebb újításnak tűnik, az az INSTAXAiR funkció.


[+]

Ennek használatához egy nagyobb LED került elhelyezésre a nyomtató egyik oldalán, amit képkészítés közben aktivál nekünk a rendszer, az eszköz mozgatásával pedig a fényfestés módszerét alkalmazva alkotásunk megjelenik a képen, ami természetesen a nyomtatott verzión is látszódik. A műveletről az app videót is készít nekünk, az eléréséhez szükséges QR-kódot pedig szintén viszont láthatjuk majd a nyomtatott fotón, ezzel még egyedibbé téve művünket.


[+]

Jóval hasznosabb újítás, hogy az új nyomtató kompatibilis a gyártó X-S10 tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépével, így arról okostelefon használata nélkül, közvetlenül is nyomtathatunk Instax Mini formátumú fotókat.

Az újdonság a gyártó tervei szerint június 22-étől válik elérhetővé rózsaszín, fehér és sötétkék színben, 99,95 dolláros áron, mint a cikk elején említett, új típusú fotópapír 10 darabos kiszereléséért 15,75 dollárt kérnek majd el.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés