Zenélés határok nélkül

A Logitech három új terméket mutatott be, melyek mindegyike a zenehallgatás jegyében született meg. Az újdonságok között két hordozható hangszóró és egy vezeték nélküli fejhallgató található. Az utóbbi szerepét a Wireless Headset H760 tölti be, mely egyetlen feltöltéssel akár 6 órán át üzemel, és a számítógép 12 méteres körzetében képes a hangok megszólaltatására. A rendkívül könnyű, zajszűrős mikrofonnal is felszerelt termék 2,4 GHz-es frekvencián kommunikál.

Logitech Wireless Headset H760
Logitech Wireless Headset H760

A Wireless Headset H760 beépített hangkiegyenlítője beszédhanghoz, zenéhez és filmekhez is alkalmazkodik, így bármit is hallgassunk, az mindig jól szól. A fejhallgatón könnyen elérhető szabályzógombokkal lehet beállítani a hangerőt, szüneteltetni a lejátszást és lépkedni a zeneszámok között. A navigációs gombok kompatibilisek a Windows Media Player és az iTunes programokkal, a hangerőszabályzó pedig bármilyen hangforráson használható. Az friss versenyző még ebben a hónapban megjelenik Európában, az ára 100 euró lesz.

A hordozható hangszórókkal a vállalat a notebookok terjedését használja ki. A Logitech Wireless Speaker Z515 és a Laptop Speaker Z305 kedvező méretű, de megfelelő hangzást biztosító megoldások. A termékek a Mac és a PC mellett iPadről vagy iPhone-ról is működnek, hiszen USB felületen kommunikálnak az adott eszközzel.

Logitech Wireless Speaker Z515
Logitech Wireless Speaker Z515

A Wireless Speaker Z515 a 2.4 GHz-es vezeték nélküli technológiájával akár 15 méteres távolságból is üzemképes. A rendszer két darab hangszórója 5 cm-es átmérővel rendelkezik, a frekvenciatartományuk pedig 122 Hz-től 20 kHz-ig terjed. Az újratölthető akkumulátorral felvértezett megoldás egyetlen feltöltéssel akár 10 órán keresztül áll a felhasználó rendelkezésére.

Logitech Laptop Speaker Z305
Logitech Laptop Speaker Z305

A Laptop Speaker Z305 már egy vezetékes hangszóró, de kis mérete és 226 grammos tömege miatt könnyen elhelyezhető a notebook kijelzőjének tetején. A 360 fokos hangzást kínáló rendszer áramellátását az USB felület biztosítja.

Mindkét hangszóró utazótokkal együtt kerül forgalomba, így szállításuk egyszerűen kivitelezhető. A szeptemberben érkező Wireless Speaker Z515 és Laptop Speaker Z305 100 és 60 eurós ajánlott fogyasztói áron vásárolható majd meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés