Hirdetés

Fatal1ty fülest kapott

Fatal1ty hangkártya és egér után a világhírű játékos nevével fémjelzett headsetet mutatott be tegnap a Creative. A gyártó állítása szerint a Johnathan Wendellel folytatott közös munka eredményeként ezúttal olyan mikrofonnal ellátott fejhallgatót sikerült letenni az asztalra, mely mindennél pontosabban adja vissza a térben pozicionált hangot, ezzel elősegítve a játékos eredményességét. A siker persze csak akkor lehet teljes, ha a gamer a Creative valamelyik hangkártyáját használja, emellett nem árt, ha az egér is Fatal1ty nevéhez fűződik – azaz szintén a Creative-tól származik.

A Creative Fatal1ty Professional Series Gaming Headset egyébiránt 40 milliméteres, neodímium mágnesekkel ellátott membránokat tartalmaz, a mikrofon felfüggesztése rendkívül strapabíró, a zárt rendszerű fejhallgató mindazonáltal összességében könnyű, és kényelmes viseletet ígér. A headsetet természetesen hangerőszabályzóval is ellátták, melyet a 2,4 méter hosszú OFC kábelbe toldottak be. A Creative új headsetje Ázsiában már kapható, fogyasztói ára átszámítva körülbelül 26 600 forint.

A gyártó a fenti headsettel egy időben bemutatott egy vezeték nélküli fejhallgatót is, mely Bluetooth technológiával kommunikál a 10 méteres sugarú körön belül lévő adóberendezéssel. A 40 milliméteres neodímium sugárzóval felszerelt SL3100 Wireless Headphone beépített lítiumion akkumulátoráról vételi körülményektől függően akár nyolc órán keresztül is képes működni. A vezeték nélküli fejhallgató ára átszámítva szintén 26 000 forint körül alakul.

A ZEN Aurvana fülhallgatóról már neve alapján is sejthető, hogy a különleges formájú eszközt elsősorban hordozható médialejátszók mellé szánja a Creative. A könnyű, mindössze 13 grammos fülhallgató speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy a zene élvezetét zavaró környezeti zaj a hagyományos megoldásokhoz képest közel 90 százalékban csökkenjen. A gyártó szerint a speciális membránkialakításnak köszönhetően a ZEN Aurvana mindezt kitűnő hanggal tetézi köszönhetően a kiegyensúlyozott armatúra rendszerű membránoknak. A fülhallgatónak ennek megfelelően megkérik az árát: nagyjából 20 500 forintnak megfelelő dollárt kell fizetnie annak, aki most akar hozzájutni a Creative legjobb minőségű füldugaszához.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés