Hirdetés

CES: Fatal1ty egerekhez is a nevét adja

Johnathan „Fatal1ty” Wendel beceneve minden jel szerint egyre jobban csengő márkanévvé válik; a kiemelkedően tehetséges amerikai FPS-játékos az egykor szebb napokat megért Abit „felfedezettje”, ám a tavalyi évben legújabb hangkártya-családjának, az X-Fi-nak bemutatása során lecsapott rá a Creative Labs is. Alaplapok, videokártyák és hangkártya után legújabban egerekhez adja a nevét a világ alighanem leghíresebb – és leggazdagabb – gamere.

Az új, FPS-játékprogramok felhasználóinak szánt mutatóeszközök a Creative boszorkánykonyhájából kerülnek majd ki, ezzel a neves gyártó felzárkózik a hasonló megoldásokat kínáló „nagyokhoz”, így elsősorban a Logitechhez és a Razerhez. Az új egerek lényegében azokat a tulajdonságokat kamatoztatják majd, amelyeket ez a két gyártó már korábban sikerre vitt (súlyozható kialakítás, gombnyomásra váltó felbontás), sőt, a Fatal1ty 2020 típusszámot viselő csúcsmodell bizonyos tekintetben túl is szárnyalja majd a konkurenciát, hiszen optikája a világon elsőként maximálisan 2400 cpi-s felbontást nyújt majd.


Fatal1ty 1010: perspektíva...

A fekete és vörös színekben pompázó Fatal1ty-egerek nemcsak precizitásukkal, hanem különleges formájukkal és minőségükkel is fel kívánják hívni magukra a figyelmet, így az egér többek között világító „Fatal1ty” szimbólumot visel majd a hátán, a fogási pontokon pedig gumiborítással látják el a külsejét a kényelmesebb használat érdekében.


...vagy halálos fegyver

A Fatal1ty 2020-as modell kistestvére kevésbé veszi komolyan magát, így a 1010-es modell „csak” 1600 cpi-s érzékelőt kap majd, és vásárlóinak néhány extráról le kell majd mondaniuk. Cserébe ez a változat olcsóbb lesz: az év elején megjelenő Fatal1ty 2020-as típusért 70 dollárt, kisebb testvéréért 50 dollárt kérnek majd a tengerentúlon (ez átszámítva körülbelül 14 500 és 10 500 forintnak felel meg).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés