Hirdetés

Jön a Creative új Zen médialejátszója

Hamarosan megérkezik a boltokba a szingapúri illetőségű Creative Labs legújabb médialejátszó-szériája, mely a tavaly év végén bejelentett, nagy sikerű Zen Vision:M kistestvére lehet. A Zen V (Plus) névre keresztelt médialejátszók olcsóbbak a nagyobb változatnál – mindemellett tudásuk is szerényebb.

A flashmemóriás Zen V (Plus) 1, 2 és 4 gigabájtos háttérkapacitással, összesen öt színösszeállítással kerül forgalomba. A lejátszó 1,5 hüvelykes, 128x128 pixeles OLED-kijelzőjén fotók, illetve rövid videók is megtekinthetők (utóbbi csak a Zen V Plusnál támogatott) – feltéve ha a videofájlokat előtte a készülék saját formátumába konvertálja a felhasználó. A Zen V (Plus) MP3, WMA, IMA ADPCM, illetve WMA (DRM) formátumú zenékkel boldogul, mindemellett vonalszintű bemenetről, továbbá mikrofonról képes hangot rögzíteni. A hang paraméterezésére equalizer áll rendelkezésre, itt nyolc előre beállított hangszín közül választhat a felhasználó, vagy saját maga is beállíthat egyedi értékeket.

A Zen V Plus modell további extrája az FM rádió, ez a szolgáltatás a normál (és olcsóbb) változatból kimarad. A 43,5 x 67,5 x 15,9 milliméteres befoglaló méretekkel és 43,5 grammos tömeggel rendelkező Zen V modellek lítium-polimer akkumulátora a médialejátszó adatlapja szerint átlagosan 15 órás zenelejátszási időt biztosít.

A videolejátszást és FM-rádiót nélkülöző Zen V modellek, illetve a külön kapható kiegészítők (felkarpánt, tokok, autós töltő) júliusban jelennek meg a boltokban, a Zen V Plus típusokra augusztusig kell várni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés