Hirdetés

Farkasokkal gépelő

Immáron második generációja kerül piacra a szingapúri PD Scientific Pte Ltd. által fejlesztett, kifejezetten first person shooter játékosok számára készült Wolf Claw billentyűzetnek. A Wolf Claw II igazi csemegének ígérkezik a játékos kedvű felhasználók számára, a klaviatúra ugyanis a hagyományos gombkiosztású fő beviteli blokk és a nyolc gyorsbillentyű mellett tartalmaz egy speciálisan kialakított, összesen negyven gombot felvonultató, körkörös elrendezésű gombsort is.

Ebben a blokkban a legfőbb irányítóbillentyűkön kívül minden, az FPS játékok során nélkülözhetetlen gomb megtalálható, kézre álló rendszerbe szervezve. A klaviatúra bal oldali részére került többek közt egy függőlegesre állított space billentyű is, illetve egy teljesen egyedi „K-lock” névre keresztelt gomb, ez utóbbi a headsettel kommunikálók életét hivatott megkönnyíteni. A farkaskarom után elnevezett billentyűzeten numerikus blokknak már nem jutott hely, így aki két lanparty között netán könyvelési munkákat végez a gépén, annak kifejezetten ellenjavallott lehet ez a megoldás.

A Wolf Claw II egyelőre csak az interneten rendelhető meg; az angol kiosztással kapható beviteli eszköz ára 50 dollár (azaz kb. 10 500 Ft) plusz postaköltség.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés