Hirdetés

Tovább kényezteti a játékkedvelőket a Logitech

A Logitech G szériás, játékosoknak szánt lézeres egereivel egy időben egy merőben új billentyűzetet is piacra dobott, melyet – hasonlóan az új mutatóeszközökhöz – elsősorban a sokat játszó felhasználók fognak nagyra értékelni.

A G15 típusszámot viselő klaviatúra összesen 18, külön blokkban helyet kapott programozható gombbal rendelkezik, melyek a három speciális shift állásban maximálisan 54 játékspecifikus makró tárolását teszik lehetővé. A billentyűzet mindezen túl több olyan újdonsággal is kecsegtet, melyek egyfelől segítik a játékost a küzdelem során, nem utolsósorban pedig egyedi, izgalmas külsőt kölcsönöznek a G15-nek.

Ilyen újítás például a lecsukható GamePanel LCD, melyen a játék állapotán, vagy az éppen aktuális eredményeken túl megjelenhet számos hasznos információ, a kijelző mindezen túl könnyen átláthatóvá teszi a billentyűzet-makrók programozását is.

Aki netán sötétben vagy félhomályban "eltévedne" a billentyűzeten, annak segítség a gombok kéken ragyogó háttérvilágítása, mely három fényerőfokozatban állítható, vagy akár ki is kapcsolható.

A Logitech játékosoknak fejlesztett G15 típusú billentyűzete a tengerentúlon hamarosan megvásárolható, az extravagáns billentyűzetért cserébe közel 80 dollárt, azaz hozzávetőlegesen 16 000 forintot kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés