Hirdetés

Extra magas fényerejű projektor a Sanyo kínálatában

Az idei év nyarán kerül a boltokba a Sanyo LP-WM5500 típusjelzésű projektora, amelyet a gyártó elsősorban a vállalati, üzleti felhasználóknak szán. Természetesen a házimozi rajongók, otthoni felhasználók is tudják, tudnák használni ezt a terméket, ám nem biztos, hogy az 1280x800 képpont felbontással elégedettek lennének a Full HD vetítők korában.

A maximum 5500 ANSI Lumenes fényerőt se tudná nagyon senki kihasználni a nagyszobájában, viszont ez igen jól jöhet a nagyméretű előadók vagy a világos irodák esetében. Az 5500 ANSI Lumen egyébként azt is jelenti, hogy kategóriájának legnagyobb fényerejű modelljét üdvözölhetjük az LP-WM5500-ban.

Sanyo LP-WM5500
Sanyo LP-WM5500

A termék rendelkezik beépített hangszóróval, amelynek kimeneti teljesítménye hét watt. A HDMI portal is ellátott eszköz egyik nagy előnye lehet, hogy képes a kép-a-képben, valamint a kép-a-kép mellett módok megjelenítésére is, azaz lehetővé teszi, hogy egyszerre két különböző forrásról származó képet nézzen a felhasználó egyetlen vásznon.

Az automata trapéztorzítás funkciónak köszönhetően akkor sem lehet gond, ha nincs lehetőség a tökéletes vetítési pozíció beállítására. A felhasználónak módja nyílik kiválasztani, hogy éppen milyen helyzetben van az eszköz és a vetített tartalom ehhez idomul. Ha a terméket a plafonra rögzítették fejjel lefelé, akkor a nézőközönségnek nem kell fejen állnia, hiszen a projektor képes a kép elforgatására. A gyártó oldalán felbukkant információk szerint, a Sanyo LP-WM5500-ért körülbelül 11 000 dollárt kell majd fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sanyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés