Hirdetés

Megérkezett az EVGA GeForce GTX 680 SC Signature

Az EVGA újabb gyárilag tuningolt GeForce GTX 680-as VGA-val állt elő. Az egyedi hűtővel rendelkező termék a referenciakártyák nyomtatott áramköri lapjára épül, ám pótlásra kerül az eredeti megoldásokról lehagyott fázis, azaz a VGA-n négy helyett már öt fázis gondoskodik a GPU tápellátásáról. A PCI Express tápkonnektorok is változnak, így a két 6 tűs helyett már egy 6 és egy 8 tűs csatlakozó áll rendelkezésre, ami a gyári tuning mellett a további tuningnak fog kedvezni.

A GK104-es lapkára épülő, SC Signature jelzésű termék 1536 CUDA magja 1084 MHz-en, míg a 2 GB-os GDDR5 szabványú fedélzeti memória effektív 6,2 GHz-en üzemel. A GPU Boost órajel szokás szerint 100 MHz-es gyorsulást jelent, így átlagosan 1150 MHz-es értékre lehet számítani.

Az EVGA a kártya hátlapján nem változtatott, így azon továbbra is két darab dual-link DVI, egy 3 GHz-es HDMI 1.4a, illetve egy DisplayPort 1.2 HBR2 interfész található. A gyártó azonban rögtön két verziót is készít. A drágábbik megoldás 550 dollárba kerül, és kap egy exkluzív backplate borítást, ami a kártya hátulját védi, illetve hűti. Az olcsóbbik változatról ez lemarad, de cserébe az ára is 530 dollárra csökken.

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés