Hirdetés

Evergreen DN-82917: Android 4.0-s smart box, széles körű formátumtámogatással

Az Evergreen nem tartozik a nyeretlen kezdők közé a sokoldalú, androidos asztali eszközök szegmensében, hiszen a cég már korábban is jelentkezett hasonló darabokkal. Az DN-82917 személyében pedig a közelmúltban egy újabb ilyen jellegű terméket dobtak piacra 100 dolláros áron.

Evergreen DN-82917
Evergreen DN-82917

A trendeknek megfelelően viszonylag kis méretű (12 x 8 x 2,5 cm), súlya mindössze 12 dekagramm, azaz egy meglehetősen könnyen hordozható eszközről van szó. Nem meglepő módon már ezt is Android 4.0 operációs rendszerrel látták el, viszont beépített Wi-Fi-vel nem rendelkezik. A DN-82917 lelke egy 1,2 gigahertzes Cortex SoC (pontos típus nem ismert) és 512 MB DDR3 RAM.

A különféle médiaállományok USB-n keresztül csatlakoztatott pendrive-ról vagy merevlemezről, illetve az olvasónak köszönhetően memóriakártyáról (SD/SDHC) juttathatóak el rá. A videók közül az AVI mellett az MKV, TS, TP, M2TS, MPG, MP4, MOV, M4V, VOB, ISO, DAT, WMV, ASF, RM, RMVB, FLV, BD-ISO formátumok lejátszását teszi lehetővé. A zeneszámok közül az MP3, AMR, PCM / ADPCM, OGG Vorbis, WMA, AAC, AC3, DTS5.1, WAV, LPCM, FLAC és APE kódolású anyagok jöhetnek szóba, emellett támogatja a Dolby TrueHD és DTS-HD (Master Audio) szabványokat is. Képek esetében pedig a JPG / JPEG, BMP, PNG, és GIF kiterjesztésű fájlok megjelenítésére ad módot. Használatát jelentősen megkönnyíti, hogy a távirányító mellett az USB porton keresztül csatlakoztatott egér és billentyűzet kezelésére is képes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés