Hirdetés

Erős, de csendes PC-t lehet nyerni

A Mass Luminosity idén is sok játékra kihegyezett konfigurációt szeretne kisorsolni, de a korábbi esztendőhöz képest annyiban változott a helyzet, hogy nem feltétlenül csak az abszolút erőművek kapnak figyelmet. Persze nem kell félni számítási kapacitásból így sem lesz hiány, de előtérbe kerülnek a dizájnos masinák, melyeket HTPC-ként jellemeznek. Ez a jelző talán túlzás, hiszen a vízhűtő a processzoron befigyel, de ez részletkérdés.

A 3500 dolláros árból nyilván sejthető, hogy van van kakaó a rendszerben, amit a STEIGER DYNAMICS fog összerakni. Az alapot az AMD kínálja, így nyolcmagos AMD FX-8350-es processzor és egy AMD Radeon R9 290-es VGA dolgozik a gépben. Előbbit a Corsair H90-es vízhűtője teszi hűvösre, így a zajjal sem lesz probléma. A rendszer részletes leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy a további fontosabb hardvereket a Kingston, a Gigabyte, a Seasonic és a Western Digital szállítja. A beviteli eszközök szempontjából a CM Storm vállalta a csomag színesítését, míg a kényelemről a Nerdytec, az energiaitalról pedig BAWLS Guarana gondoskodik.

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő május 8-án jár le, tehát érdemes sietni. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, azaz mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

A szerencsés nyertes mellett további 15 nevező kap egy Never Settle Forever ezüst kupont az AMD-től, mely két játék ingyenes letöltésére ad lehetőséget.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés