Hirdetés

Brutálisan izmos PC-t lehet nyerni

A Mass Luminosity az elmúlt hónapok után is megtartotta jó szokását, így ismét egy méregdrága, játékra kihegyezett konfigurációt sorsolnak ki. Ezúttal most tényleg erőműről van szó, így a HTPC jelző fel sem merül, nem mintha a korábbi két nyereményjáték során ez bárkit is meghatott volna.

A 6400 dolláros árból nyilván sejthető, hogy mindenből a maximum érkezik, amit a MAINGEAR fog összerakni. Az alapot az AMD kínálja, így nyolcmagos AMD FX-9590-es processzor és egy AMD Radeon R9 295X2-es VGA dolgozik a gépben. Előbbit a Cooler Master Nepton 140XL-es vízhűtője teszi hűvösre, míg az XFX-től származó VGA-an a gyári vízhűtő dolgozik, így a zajjal nem lesz probléma. A rendszer részletes leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy a további fontosabb hardvereket a HyperX, az ASRock, az XFX, az ADATA és a Seagate szállítja. A beviteli eszközök szempontjából a Logitech vállalta a csomag színesítését, míg az Eyefinity-hez szükséges három kijelzőt a NEC szállítja. A szórakozáshoz szükséges energiaitalról természetesen BAWLS Guarana gondoskodik.

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő július 8-án jár le, tehát érdemes sietni. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, azaz mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

A szerencsés nyertes mellett további 2 nevező kap egy-egy ADATA DashDrive Durable HD650 USB 3.0-s hordozható merevlemezt 1 TB-os tárkapacitással, illetve egy-egy Never Settle Forever arany kupont az AMD-től, mely három játék ingyenes letöltésére ad lehetőséget. További 10 nevező lesz még gazdagabb egy-egy Never Settle Forever arany kuponnal, ami itt is három játék ingyenes letöltését biztosítja, emellett még 15 nevező nyer 32 GB-os AMD RAMDisk licencet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés