Hirdetés

Érkező játékokhoz kínál támogatást az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 382.33-as meghajtó ismét frissítette a Prey profilját, ezúttal csak egy VGA-ra vonatkozóan.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 382.33-as meghajtót, amely két friss játékhoz tartalmaz profilt. Egészen pontosan a Tekken 7 és a Star Trek Bridge Crew című alkotásokról van szó, amelyek közül az utóbbi a virtuális valósághoz készült. Mindkét program a következő héten jelenik meg, tehát annyira nem szükséges sietni a telepítéssel.

A játékok tekintetében további változás, hogy az új Prey ismét kapott egy frissített profilt, mivel a 382.19-es Hotfix meghajtóban élesített változások ugyan sok GeForce-on megszüntették az akadásokat, de a GeForce GTX 1080 Ti esetében pont nem. A mostani csomag azonban ezt a problémát is korrigálja.

A fentiek mellett a meghajtó pár hibát is javít, többek között a Windows 10 Creators frissítés mellett Titan X-szel és 3D Visionnel újra megnyithatóvá válik a Windows Store-t, illetve a GeForce GTX 1070 VGA-val, több kijelző meghajtása esetén a kiterjesztett megjelenítő mostantól ténylegesen alvó mód tud kapcsolni, ha erre lehetősége van. A GeForce GTX 1060-ra vonatkozóan lényeges javítás, hogy mostantól nem fagyhat le a meghajtótól a számítógép, ha alvó módból lett újraindítva, továbbá a GeForce GTX 970 SLI konfigurációknál az SLI mód most már a Norton 360 szoftvercsomag mellett is aktiválható.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0329-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés