Hirdetés

HyperX Aqua kapcsolókkal is elérhető az Alloy Origins és Origins Core

Az Alloy Origins teljes méretű és TKL verziója is megkapja a gyártó saját taktilis kapcsolóját.

A tavalyi Computexen volt szerencsénk először megcsodálni a HyperX új billentyűzetét, az Alloy Originst, melynek kupakjai alatt akkor még a vállalat saját, piros színű kapcsolói dolgoztak, ám később kiderült, hogy a gyártó új Aqua switcheivel is elérhető lesz az újdonság, várhatóan 2020 első negyedévében. Állításuk igaznak bizonyult, ugyanis a HyperX bejelentette, hogy az Alloy Origins és a numerikus padot nélkülöző Origins Core is megkapja a kék színű kapcsolókat, az előrendelés pedig már javában zajlik.


[+]

A billentyűzetek egyéb tulajdonságai természetesen maradtak a régiek, most mindössze egy új választható verzió kerül piacra, amiben a lineáris piros helyett a taktilis türkizkék switchek lapulnak. Utóbbi specifikációi és karakterisztikája az ezt részletező weboldal összehasonlító táblázata szerint leginkább a barna színű Cherry MX kapcsolókhoz hasonlítanak (bár a kapcsolási pont és a teljes nyomásút is 2 tizedmilliméterrel rövidebb), ám azoknál jóval tartósabbak, elméletileg 50 helyett már 80 millió leütést is kibírnak.


[+]

A HyperX Alloy Origins új variánsa már itthon is elérhető nagyjából 35 000 forintos áron, a TKL verzió azonban a termékoldalon feltüntetett dátum szerint csak április 13-án kerül majd a boltok polcaira.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés