Hirdetés

Kompaktabb variánst kapott a Cougar Mars asztal

Az újdonság keskenyebb lett, a magassága már nem állítható, valamint kettő helyett egy USB hub jár hozzá.

A Cougar egy új, játékosoknak szánt asztallal bővítette portfólióját, a kissé kétpálcás életérzést árasztó, 150 kilogrammos teherbírással rendelkező Mars 120 ARGB-vel. A gyártó friss terméke az eredeti Mars költségcsökkentett változata, karbonfóliás asztallapja 120 cm széles, 74 cm mély és 81 cm-es magasságban van, ami első hallásra eléggé magasnak hat, de legalább van rajta egy egészséges ív a felhasználó felőli oldalon.


(forrás: Cougar) [+]

A két szélen RGB LED diffúzorokat helyeztek el a gyárban (melyek kompatibilisek az ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync és ASRock Polychrome RGB technológiákkal), míg a jobb felső szegmensében egy kis központi hubocska állomásozik, ami egy USB 2.0 és egy USB 3.0 portot, két audio jacket, illetve a világítást aktiváló gombot viseli magán.


(forrás: Cougar) [+]

Arról, hogy a 31,3 kilogrammot nyomó, acélvázas bútordarab mennyivel fogja megkönnyíteni farzsebünket, egyelőre nem szól a fáma, bár a testvérmodell 120 000 forint környéki árcédulájából kiindulva elképzelhetőnek tartjuk, hogy ebben esetben a tudatlanság áldásos.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés